Ekonomipartner, din redovisningsbyrå!

Ekonomipartner är en lokal redovisningsbyrå i Umeå. Genom ett nära sammarbete med personlig service och hög kvalitet bistår vi klienter med bokföring, bokslut, skatterådgivning, löneadministration och affärsrådgivning. Vi är din partner inom ekonomi och administration.

För att nämna några brancher så bistår vi med bokföringen hos konsulter, livsmedelsbutiker, restauranger, fastighetsbolag, bilmekaniker, mäklare, säljare, taxiåkare, traktoråkare, elektriker, läkare, koncerner, moderbolag, etc.

På Ekonomipartner finns två auktoriserade redovisningskonsulter som är certifierade av Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och totalt består byrån av åtta erfarna redovisningskonsulter.

Samtliga våra uppdrag utförs i enlighet med Svensk standard för redovisningstjänster, Reko.

Välkommen att kontakta oss med alla typer av funderingar gällande ditt företag! Telefon 090-123488 eller info@ekonomipartnerumea.se.

custom-facebook-feed

Kompetens

Hos Ekonomipartner finns två auktoriserade redovisningskonsulter som är certifierade av Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

Kvalitet

Ekonomipartner följer Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex. Standarden utgörs av rutiner och riktlinjer och syftar till att en redovisningsbyrås tjänster ska hålla hög kvalitet och vara till nytta för företag och näringsliv.

Bokslutsrapport

Ekonomipartner är certifierad att utfärda en bokslutsrapport för företagets redovisning. En bokslutsrapport utgör ett kvalitetskvitto och visar läsaren av finansiella rapporter att företaget följt lagar och regler.

Besök oss

Sandbackavägen 3, Umeå
Öppettider:
Måndag-Fredag: 8-17
Lunchstängt: 12-13